Met Primoforum kun je brainstormen, kennis delen en ordenen, prioriteiten stellen en acties uitzetten. Iedereen is gelijk, iedereen komt aan bod. En het mooie is, voor Primoforum hoef je geen speciale software te installeren.

 

Primoforum is snel, makkelijk,

efficiënt en leuk

tablet

Schrijf je in voor de
Primoforum Praktijktraining op 23 juni

Wil je aan de slag met Primoforum, maar heb je nog wat koudwatervrees? Schijf je dan nu in voor de praktijktraining. In een ochtend ontdek je alle mogelijkheden van Primoforum en ben je direct in staat om een succesvolle sessie te draaien.

Kosten per deelnemer: € 149,- (excl. btw). Neem je een jaarabonnement, dan is de training gratis. Bij een maandabonnement ontvang je 50% korting op de training.
Inschrijven kan tot twee weken voor de trainingsdatum. Wees er snel bij, want er zijn slechts 12 plaatsen per training beschikbaar.

Nu aanmelden!

“Eindelijk. Een instrument dat door gebruikers gemaakt is en géén nerdfestijn is van knopjes en instellingen.”

Edward Hermans - Leeuwendaal

How does it work?

  • Met Primoforum haal je kennis en denkkracht uit een groep. Hoe groot die groep is bepaal je zelf. Deelnemers doen individueel of in teams mee. Maar liefst zestig teams kunnen tegelijk meedoen met een sessie.

    Ideaal voor brainstormen, training, co-creatie, multi-stakeholdersessies, inspraakrondes, en testpanels. Omdat alle deelnemers actief meedoen creëer je snel draagvlak.

    Primoforum versnelt je sessie enorm, want iedereen geeft tegelijk input.

  • Met Primoforum bereid je kinderlijk eenvoudig een sessie voor. Je formuleert je eigen vragen, of je haalt ze uit de vragenbibliotheek. Verrijk je vragen met beeld, geluid of video.

    Tijdens de sessie sorteer en categoriseer je de input van de deelnemers. Voeg eenvoudig vragen toe als dat nodig is. En laat deelnemers stemmen over ideeën die zijn binnengekomen.

    Na afloop van de sessie ligt er met één druk op de knop een volledige rapportage.

WAT HEB JE NODIG?

nodig-laptop

Laptop

voor het configureren en aansturen van sessies

nodig-screen

Centraal scherm

voor het delen van bijdragen en uitkomsten

nodig-tablets

Tablets/Telefoon

voor het leveren van bijdragen of stemmen

“Geweldig systeem! Niks mis met Post-its, viltstiften, flipovers. Maar dit werkt wel héél snel en makkelijk. En direct een rapportage. Ik ben om.”

NIESCO DUBBELBOER - STICHTING AGORA EUROPA

Contact